Eladó ház Budapest III. kerület, Remetehegy 250 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Remetehegy 250 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Remetehegy 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7851809
Referenciaszám: H454261
Frissítve: 20 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 8 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
930 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 725 564 Ft
Második évtől
990 181 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
-- PANORÁMÁS, TÖBBGENERÁCIÓS OTTHON! -- A város felett, csendes, friss levegős környéken kínálom eladásra ezt a jó állapotú és elosztású, 2 szintes családi házat. Az ingatlan varosi és zöld panorámás, madárcsicsergős környéken helyezkedik el, így ideális otthon nagy családosok számára. Még egy szint ráépíthető! Az ingatlan két szintjén, minden kialakításra került, ami a kényelmes mindennapokhoz szükséges, akár több generáció összeköltözése esetén is, így a 8 szobához(melyben gardrób is beletartozik), 3 fürdőszobát, külön wc-t és 2 konyhát alakítottak ki. Az ingatlanban gázkazán biztosítja a meleget a hideg téli napokon, es a meleg nyári napok hűtésére klíma került beszerelésre. Kényelmes méretű szobáiból, zöld falombokra tekintve, olyan nyugalom tölt el bennünket, amit csak egy igazi otthon adhat meg. A környék zöld, nyugalmas és olyan életet biztosít ami sokkal egészségesebbé és energikusabbá teszi az embert az átlag fővárosi életminőséghez képest. Az ingatlanhoz legközelebb lévő 165-ös buszmegálló pedig mindössze 5 perc sétára található, igy könnyedén megközelíthető a családi fészek autó nélkül is. További részletekért hívjon mielőbb! Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY