Eladó telek Balatonmagyaród 3402 nm
Eladó telek Balatonmagyaród 3402 nm
Eladó telek Balatonmagyaród 3402 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7592507
Referenciaszám: TK091617
Feltöltve: 17 napja

Balatonmagyaród eladó építési telek 3402 m² telekterületű: 4 millió Ft

4 millió Ft
1 175 Ft/m²
3402 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ebben a csendes, Kis-Balaton melletti faluban most nagyon kedvező áron, eladóvá vált egy csodás, 3402 nm-es építési telek! Kedve szerint alakíthatja az arculatát, házat, mobil házat, tiny házat tervezhet rá és önellátó életmódra is kiválóan megfelel. Nyugodt környezetben élhet, de bármikor fél órán belül eléri a Balaton partját, Keszthely vagy Hévíz városát, Marcalit, Nagykanizsát, Zalakarost, nem beszélve a közelben levő Kányavári Szigetről, a zalaszabari élményparkról, a Sármelléki repülőtérről és Zalaegerszeg vagy Kehidakustány is csak kb 45 perc távolságra van. A faluban kevés az átmenő forgalom, ennek nagy része Garabonc felé illetve a 7-es, M7-es úton, a falut elkerülve közlekedik. A telken megtalálható a víz és a csatorna, a gáz és villany az utcában és bármikor be lehet vezettetni. Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat! Hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY