Eladó telek Páty 1531 nm
Eladó telek Páty 1531 nm
Eladó telek Páty 1531 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7415737
Referenciaszám: TK089983
Feltöltve: 18 napja

Páty eladó építési telek 1531 m² telekterületű: 57,9 millió Ft

57,9 millió Ft
37 818 Ft/m²
1531 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 487 Ft
Második évtől
231 065 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BERUHÁZÓK, NAGY TELEKRE VÁGYÓK FIGYELEM!Megvételre kínálok Páty közkedvelt részén, egy 1531 nm-es belterületi,önálló, vagy társasház építésére is alkalmas telket.A telek egy rendezett, aszfaltozott úton található. A közelben óvoda, iskola, buszmegálló és bevásárlási lehetőségek.Az Lf-O-01-v besorolású telek jellemzői:-Beépítési mód: oldalhatáron álló-Kialakítható legkisebb telek területe: 1000 m2- Legnagyobb terepszint feletti beépítettség: 30 %- Legnagyobb terepszint alatti beépítettség: 30 %- A szintterületi mutató maximális értéke: 0,4- Legkisebb zöldfelületi arány: 60 %- Legnagyobb épületmagasság: 4 m- Az épület legmagasabb pontja: 9 m- A telkeken belül: előkert mérete: 0 m oldalkert: 6 m hátsókert: 6 mA beépíthető terület határa az utcavonaltól mért legfeljebb 150 m lehet, a hátsókert előírásainak betartásával. A tetőgerincre merőleges épületszárny szélessége legfeljebb 7,5 m lehet. A jellemző tetőforma az utcára merőleges gerincű, kontyolás nélküli nyeregtető, vagy 16 m-nél szélesebb telekszélesség esetén az utcával párhuzamos gerincű tetőforma.A telken egy bontandó épület található!Ideális választás lehet építkezni vágyóknak, akik egy igazán családbarát környéken szeretnének berendezkedni, vagy befektetőknek, akik biztos befektetési lehetőséget keresnek. Megtekintésért és további információért keressen bizalommal!BANKFÜGGETLEN pénzügyi szakértőnk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Több éves szakmai tapasztalattal várjuk , előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűsné Matuz Katalin Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 30 420 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűsné Matuz Katalin Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 30 420 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY