Eladó telek Pázmánd, Malom utca 1127 nm
Eladó telek Pázmánd, Malom utca 1127 nm
Eladó telek Pázmánd, Malom utca 1127 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7650562
Referenciaszám: 53-1365
Feltöltve: 16 napja

Pázmánd eladó építési telek 1127 m² telekterületű: 15 millió Ft

15 millió Ft
13 310 Ft/m²
1127 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 168 Ft
Második évtől
59 862 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pázmánd fő utcájáról nyíló csendes mellékutcában eladó 1127 nm (16x70 m) építési telek. Lf2 építési övezetben. Beépíthetőség: 30 százalék. Építménymagasság: 5 m. Teljes közmű a teleknél, beköthető. Ideális fekvésű telek családi otthon építéséhez. Saroktelek, frekventált részen, de csendes merőleges utcában. A terület kilátással rendelkezik a környező dombokra, az utca a műemléki Malom felé folytatódik, mely helyben kedvelt sétahely. Rendezett a talaj és a növényzet, néhány diófa található a szélén. A falu központja (bolt, posta, polgármesteri hivatal) sétával kb. 8 perc alatt elérhető. A legközelebbi buszmegálló néhány perc séta, M7-es autópálya 5 perc, vasútállomás a szomszéd faluban, Kápolnásnyéken található. A Velencei-tó autóval 10-15 perc. A településen óvoda, általános iskola, háziorvos, gyermekorvos, fogorvos található, és számos minőségi szolgáltatás helyben elérhető. Pázmánd az utóbbi években a környék kedvelt települése az otthonteremtők körében, mert Székesfehérvár és Budapest is jól megközelíthető, helyben és a közelben minőségi szolgáltatások elérhetők, a falu mégis zsúfoltságtól mentes, a Velencei-tó és a Vértes-hegység pedig kellemes kiránduló célpontok.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi-Nagy Ildikó Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi-Nagy Ildikó Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY