Eladó telek Szombathely 1027 nm
Eladó telek Szombathely 1027 nm
Eladó telek Szombathely 1027 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8016246
Referenciaszám: 167897
Frissítve: 18 napja

Szombathely eladó ipari telek 3827 m² telekterületű: 299 millió Ft

299 millió Ft
78 130 Ft/m²
3827 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 880 406 Ft
Második évtől
1 193 240 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167897 hivatkozási számú szombathelyi ipari ingatlan. Kiváló állapotú ipari ingatlan Szombathely Újperinti városrészén 299.000.000.-Ft Szombathely Újperinti városrészén, aszfaltos útról megközelíthető ipari ingatlan eladó. A telek 3827 m2 -es, elektromos kapuval zárt területen, kétszintes csarnok, az alsó és felső szintje is 513 m2. Az épületek ipari árammal ellátottak. A csarnok  alkalmas nagyobb teljesítményű gépek működtetésére, gyártásra, raktározásra egyaránt. Az épület 30 cm-es téglafal körülhatárolással, középen tégla oszlopsorral, fa tetőszerkezettel épült, kívül vasbeton oszlopokkal és vasbeton gerendasorral megerősített. A közbenső födém előregyártott vasbeton panelos födémszerkezet. A felső szinten a teherhordó téglafal a vasbeton gerendákra támaszkodik és az alsó vasbeton pillérek folytatásaként monolit vasbetonoszlop merevítést kapott. A héjazat néhány éve Lindab lemezfedéssel ellátott. Belmagasság 3 m, a gerincmagasság 7,45 m. A csarnok a folyamatos karbantartásnak kiváló állapotban van. ,A raktárhelységhez irodaház is tartozik, amely 57 m2.    2020-ban teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át. Az épületben klíma beépítésre került, a  gépészet megújult és a burkolatok cseréje is megtörtént. Az elektromos kapuhoz video kaputelefont kötöttek be. Minden közmű bevezetve. A biztonságos működtetés elengedhetetlen kellékeként térfigyelő kamerák, riasztórendszer kiépítése megtörtént. Rendezett zöldterületen fenyves, gyümölcsös található. További információért illetve az ingatlan megtekintéssel kapcsolatban,forduljon hozzám bizalommal a +36709468237-es telefonszámon. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szombathelyi ipari ingatlan, vagy bármely más ipari ingatlan és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167897 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A ipari ingatlan vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ipari telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Torma Anett Mária Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Torma Anett Mária Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY