Eladó telek Vácrátót, Külterület 15141 nm
Eladó telek Vácrátót, Külterület 15141 nm
Eladó telek Vácrátót, Külterület 15141 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8064586
Feltöltve: 26 napja

Vácrátót eladó külterületi telek 15141 m² telekterületű: 25 millió Ft

25 millió Ft
1 651 Ft/m²
15141 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 613 Ft
Második évtől
99 769 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vácrátóton eladó egy 15141 m2 területű Gksz-1 övezetbe tartozó terület, 30%-os beépíthetőséggel. A terület közvetlenül a vasútvonal mellett helyezkedik el, aszfaltos úton, könnyen megközelíthető, pár percre található a 2/A útvonaltól, Vácrátótra tartva. Kiváló lokalizációjának köszönhetően befektetésre és vállakozás céljára ajánljuk. A terület méretének, elhelyezkedésének és övezeti besorolásának köszönhetően több potenciált rejt magában. Építhetőek rá többek között szociális közintézmény, üzemanyagtöltő állomás, kutatóhelyek, raktárak, gépjárműtárolók, közlekedési és szállítási létesítmények és sportépítmények. A terület 30%-a beépíthető, minimális zöldterület 40%, a maximális épületmagasság 15 méter, a szintterületi mutató 1.5. Önálló antennatorony, valamint az épületek tetejére antenna elhelyezhető. Az úttal párhuzamosan, a telekhatárok mentén 1 méter magas zajvédő földgát alakítandó ki, többszintű növényborítással. A földgát kizárólag a telekhatár behajtásra kijelölt szakaszán szakítható meg a helyi építési szabályzatnak megfelelően. A közműveket tekintve víz és elektromos áram bekötésére van lehetőség. A terület tulajdoni lap szerint szántó, aranykorona értékkel rendelkezik, ezért a megvásárlása kifüggesztéshez kötött. Vételára: 25.000.000 Ft. Vácrátót a Dunakanyar egyik bájos, folyamatosan fejlődő települése, a Veresegyházi-medencében fekszik, népszerű kirándulóhely nevezetességének, a nemzetközi hírű botanikus kertnek köszönhetően, mely hazánk leggazdagabb növénygyűjteményével büszkélkedhet. Közúton Vác és Gödöllő felől is a 2104-es számú úton érhető el, Váctól mindösszesen 13, Budapesttől pedig 45 kilométerre található.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY