Eladó ház Gyál 75 nm
Eladó ház Gyál 75 nm
Eladó ház Gyál 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7771444
Referenciaszám: H468876
Frissítve: 17 napja

Gyál eladó sorház 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
998 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
226 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan egy 2022. évben épült modern és elegáns kialakítású, kiváló minőségű anyagokkal, napelemmel ellátott szigetelt sorház, amely elektromos padlófűtéssel rendelkezik ami minden szobából és a nappaliból is külön szabályozható. A napelem és az elektromos fűtésrendszer miatt a rezsi szinte nulla!! Az ingatlanba belépve egy tágas előszobába érkezünk (az itt lévő beépített szekrény is az ár részét képezi), melyből az egész ház elérhető. A nappali, a konyha és az étkező is tágas, világos, barátságos nagy terekkel, a nappaliban található egy hűtő fűtő klíma is (a nappaliban lévő kanapé is az ár részét képezi). A konyha teljesen felszerelt, modern konyhabútorral, beépített gépekkel (elektromos tűzhely, sütő, beépített mosogatógép és hűtő ezek is az ár részét képezik) és egyedi tervezésű konyhapulttal eladó. Az étkező és a nappali közvetlenül kapcsolódik a kerthez, melyre kilépve egy fedett teraszhoz jutunk, ami kellemes időtöltést biztosít a család és barátok számára. Található még továbbá 2 gyönyörűen kialakított és jó elrendezésű világos hálószoba (az ezekben található teljes berendezés, a beépített szekrények és az ágyak is a hirdetési ár részét képezik) és a gyerekszoba, illetve a fürdőszoba és wc. Az ingatlanhoz tartozik egy saját részre elkerített kertrész-öntözőrendszerrel, továbbá 3 gépkocsi számára megfelelő autóbeálló is, amelyre egy elektromosan nyíló kapun jutunk be, így nem kell aggódnia az autók elhelyezéséért. A sorház Gyál egyik legjobb részén található, egy forgalom mentes kis utcában, a környék csendes és nyugodt, így ideális hely azok számára, akik szeretik a nyugalmat. 2 percre az M0-ás autóúthoz, továbbá minden fontos szolgáltatás, mint például iskolák, óvodák, üzletek és éttermek elérhető pár perc távolságra. Gyalogosan a vasútállomás kb. 20 perc alatt elérhető. További információért, megtekintésért, keressen bizalommal! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
A++
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Balázs Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Balázs Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY