Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 94 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 94 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 94 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7663018
Frissítve: 1 éve

Budapest VII. kerület eladó társasházi lakás 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
743 617 Ft/m²
94 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ akár befektetőnek (AirBnB alkalmas), akár otthonkeresőnek egy 94 m2 alapterületű, felújított lakás Budapest szívében, az Erzsébet körúton, ami előszobából, fürdőszobából, mellékhelyiségből és 4 szobából áll. Az ablakok a belső, növényzettel díszített udvarra néznek, ezért a környékhez képest rendkívűl csendes. A teljes vezetékrendszer felújításra került, a nyílászárók cseréje is megtörtént és a közelmúltban ki is lett festve az ingatlan. Három modern és rendszeresen karbantartott légkondicionálóval felszerelt, ami hűtés-, fűtés funkciókkal rendelkezik- ezek biztosítják amindig komfortos klímát a helyíségekben. Az ingatlan riasztóval ellátott. Lakás besorolású, jelenleg azonban irodaként berendezett. A bútor kedvező áron szintén megvásárolható. Az ingatlan I. emeleti, belső kétszintes. Akár két kisebb lakás is kialakítható belőle. A belső udvar, a lépcsőház tiszta és jól karbantartott az összetartó lakóközösség által. A társasház anyagi helyzete rendezett. Kiváló a tömegközlekedés, a 4-es és 6-os villamos megállója pár lépés, a Blaha Lujza tér rövid sétával elérhető, a pályaudvarok is jól megközelíthetőek. A parkolás akár a körúton, akár a párhuzamos utcában megoldható. A jó helyen lévő budapesti ingatlanok értékállóak, egy nagyobb gazdasági visszaesésben is kiválóan teljesítenek. Állami támogatások, hitelkérelem ügyintézésében is állunk az Ügyfeleink szolgálatára. Hívjon bármikor, szívesen bemutatom az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dekkert Dániel
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dekkert Dániel
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY