Eladó lakás Aszód 75 nm
Eladó lakás Aszód 75 nm
Eladó lakás Aszód 75 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7828903
Feltöltve: 8 hónapja

Aszód eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
572 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a képeken látható, 1/1 tulajdonban lévő, tehermentes társasházi lakás Aszódon. A háromemeletes ingatlan az 1960-as években téglából, lapostető borítással épült, folyamatosan karbantartott, jelentős hibáktól mentes. a társasházhoz saját zárt udvar tartozik, mely használata közös a többi lakóval. a lakóközösség kedves, barátságos, konfliktustól mentes. Elhelyezkedését tekintve, csöndes egyirányú utcában található. a közelben 5-10 perc sétára üzletek, gyógyszertár, óvoda, buszmegálló, bölcsőde, általános és középiskola iskola, vasútállomás, játszóterek helyezkednek el. Az M3-as autópálya Bagi felhajtó szakasza öt perc, a főváros 30 perc alatt érhető el autóval, tömegközlekedéssel 45 perc. A lakás praktikus térelosztású, tágas, napfényes, 75 m2-es. a harmadik emeleten található (lift nincs), ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a város újonnan épült részére. Elrendezését tekintve előszobára, étkezőre, konyhára, kamrára, közlekedőre, fürdőszobára (wc-vel) és 3 szobára tagolódik. Lakás külön víz, villany és gázórával rendelkezik. a fűtést és a melegvizet kombi gázcirkó szolgáltatja, amely saját termosztátról vezérelhető, de a lapradiátorok is termosztatikus szeleppel vannak ellátva. A lakás rezsije alacsony, a villany és a gáz díja 6-6000 Ft/hó (3 főre) havi általány (a számlák rendelkezésre állnak), így kényelmesen belefér a rezsitámogatott részbe. a vízdíj 3000 Ft/hó. a közös költség díja 14 ezer Ft. A lakás pár évvel ezelőtt felújításra került. a konyha gépesített (electrolux főzőlap, gőzsütő, mosogatógép beépítve) ikea bútorokból áll. Beépítésre került életvédelmi relé, 2 db hűtő-fűtő klíma és hővisszanyerő szellőztető. Az el- és a beköltözés megkönnyítése érdekében a lakás elsősorban bútorzattal és a nagy háztartási gépekkel együtt eladó. A lakáshoz tartozik egy kb. 100 Méterre található 6x4 méteres tégla garázs, amely szerelőaknával és 3x25A árammal (400V) és külön villanyórával rendelkezik. Megtekinthető a hét bármelyik napján (hétköznap esti órákban, hétvégén megkötés nélkül), előre egyeztetett időpontban. Ha szeretne egy kisvárosias környezetben egy kényelmesen kialakított otthont, keressen bizalommal! Ingatlanok adás-vételéhez, hitelek ügyintézéséhez segítséget tudunk nyújtani, használja ki az év végéig fennálló lehetőséget a csok-ra!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
János
+36 30 828 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
János
+36 30 828 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY