Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 69 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 69 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 69 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8045440
Referenciaszám: H482662
Frissítve: 17 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
1 579 710 Ft/m²
69 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
V. kerület közkedvelt részén keresi új tulajdonosát egy nappali+ 1 hálós, részben felújított, fiatalos, nagypolgári értékekkel bíró lakás! TÁRSASHÁZ: -1894-ben épült, folyamatosan karbantartott, jó állapotú téglaépület -5 szintes, panorámalifttel rendelkező társasház -Esztétikailag és műszakilag kiváló állapotban van, lépcsőháza rendezett - Új tető, kémény, panoráma lift -A társasház annak rendelkezik megtakarítással, stabil pénzügyi alapokon fekszik KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - Budapest V. kerülete, Belváros, Károly körút - Kiváló infrastruktúrával és jó tömegközlekedéssel rendelkező terület. - 1 perc sétatávolságra van a Deák Ferenc és Astoria metro megálló, buszmegálló - Közelben CBA, éttermek, szórakozóhelyek. LAKÁS: - 4. emeleti, nettó 69 m2-es, részben felújított, világos, utca fronti ingatlan. - Kifejezetten jó elrendezésű lakás, akár a 3 szoba is kihozható belőle kisebb átalakítással - Felosztása: előtér, konyha - étkező, fürdőszoba, nappali, hálószoba - A nappali tájolása északnyugati - A lakás nagyrésze parkettás, konyhát, fürdőszobát járólap borítja. - Eredeti dupla üveges hagyományőrző fanyílászárók. - Fűtésről és melegvízről egy új Ariston gázkazán gondoskodik. - A lakásban egy hűtő-fűtő klíma nincs, de felszerelhető. - Közös költség: 15.180,-Ft/hó, ami tartalmazza a szemétszállítást, a felújítási alapot, a lépcsőház működését, takarítást, valamint a vízdíjat is. - Kiépítésre került a vízóra a lakásban, de hitelesítve nincs. Amennyiben hitelre lenne szükséged bank-független Hitel Centerünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet kínálatát, hogy számodra a legmegfelelőbb konstrukciót találjuk meg.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1894
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Benjamin Otthon Centrum - V. kerület - Aranykéz utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Benjamin Otthon Centrum - V. kerület - Aranykéz utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY