Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 100 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 100 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7714152
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 110,61 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
113,52 millió Ft
1 135 073 Ft/m²
290 323 EUR
2 903 EUR/m²
100 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
HATALMAS ZÖLDRE NÉZŐ PANORÁMA ABLAKOS NAGYPOLGÁRI LAKÁS ELADÓ! Befektetés céljából kiváló, mivel a kitűnő lokációnak köszönhetően keresett hely, könnyen BÉRBEADHATÓ, RBNB ENGEDÉLYEZETT. TELJESKÖRŰEN, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT INGATLAN, mely alkalmas KÖNYVELŐ IRODÁNAK , ÜGYVÉDI IRODÁNAK, RENDELŐNEK IS. A 100 nm-es ingtalan, kiváló lokációban helyezkedik el, közel a Körúthoz. Szeretne Ön a központban, de zöldre néző, csendes , világos új lakásban élni, akkor megtalálta. Alkalmas műterem lakásnak is, családoknak is a 2 hálószoba miatt, de az egyik szoba lehet dolgozó is. Minden szoba külön bejáratos. A 3 szoba elosztása: Az előtérrel szemben lévő , tágas, világos, napos nappalli szoba mellett jobbra közvetlen szintén a zöldre néző nagy ablakos szoba helyezkedik el. Ebből a szobából is és az előtérből is megközelíthető a sarokkádas fürdőszoba. A másik hálószoba udvarra néző ablakkal, lehet gyerek- vagy dolgozó- vagy gardróbszoba is, mely a konyha mellett található. A konyha gépesített, beépített hűtő, kerámialapos tűzhely, mikró, elszívó is az ár részét képezik. A 3.6 m belmagasság tágas térérzetet biztosít. Luxus elemek: ELEKTROMOS REDŐNYÖK , távírányítóval működnek, VÍZSZŰRŐ. A mellékelt alaprajzon láthatóak az egybenyiló nappali (29,4 nm), illetve haloszoba (23nm). A lakás tehermentes, azonnal költözhető. Hívjon és tegyen ajánlatot, e kiváló befektetésre. A LAKÁS a mérete miatt is KEDVEZŐ REZSIVEL RENDELKEZIK, MINDEN MÉRŐÓRÁVAL kialakított. A szépen karbantartott udvar kerékpárok tárolására is alkalmas, biztonsági kamerával megfigyelt, ellenőrzött terület. A társasház stílusában is kitűnik a többi közül, Zsolnay épületkerámiákkal díszített belső folyosó és a szecessziós elemek is megjelennek a folyamatosan karbantartott épületen. A közlekedés kiváló, az M3-as Metro, a 4-6-os villamos, több autóbusz és trolibusz a közelben közlekedik. Parkolni az utcán lehet a lakóknak ingyenesen. Parkolóház a közelben több helyen található. A Westend Bevásárlóközponton kívül óvódák, iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertár, fodrászatok, kozmetikák és más egyéb szolgáltató helyek mind a környéken megtalálhatóak. A lakás üzletek, éttermek, kávézók közelében, a Duna parti sétány és a Margit sziget közelében található, a Vígszínház és hangulatos Pozsonyi utca szomszédságában helyezkedik el, míg a Szent István park a kikapcsolódás helyszíne lehet, ami szintén pár perc séta csak. TELEFONOS EGYEZTETÉSSEL bármikor megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
pince
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
lift
kaputelefon
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szekeres Marianna
+36 30 283 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szekeres Marianna
+36 30 283 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY