Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Váci út 34 54 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Váci út 34 54 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Váci út 34 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7896983
Frissítve: 2 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 51,7 millió Ft

51,7 millió Ft
957 407 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 047 Ft
Második évtől
204 770 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest XIII. kerület, Újlipótvárosban, a Csanády utca, Váci út sarkán levő Kreyer házban, 4. emeleti lakás. A ház műemléki címe Csanádí utca 2, a postacíme Váci út 34, a bejárat a Csanádí utca felől van. A ház kiváló állapotú, impozáns lépcsőházzal, belépővel, igényesen, tisztán, szépen karbantartva. Jó érzés a belépés is. A házban, lift van. A ház régimódian kőrgangos. A lakás bejárata a gang legvégén van, a lakás előtt nincs átjárás. Ennek az otthonnak, vagy befektetési ingatlannak - mindkettőnek tökéletesen megfelel, és jelenleg is albérlők lakják, akik továbbra is, tulajdonos váltás után is, bérelnék a lakást, - alapterülete 54 négyzetméter. Szeparációjában a lakás, 1 szoba, hallos. A használati helységei közlekedőről nyílnak, a fürdő WC egyben van. A konyhából nyílik egy körülbelül 3 négyzetméteres kamra. A nyílászárók fából vannak, a bejárat igényes, biztonsági ajtóval ellátott. Fűtése gáz-cirkó, a melegvízet is a kazán adja. Helyiségek: szoba, hall, fürdőszoba, konyha, kamra, előszoba, folyosó. A szobák és a folyosó parkettázottak, a többi helyiség járólappal burkolt. A kádas fürdőszoba nagy ablakkal rendelkezik. Az ingatlan jelenleg belső egyszintes, de belmagassága 3,7 méter, galériázható is, igény esetén. A közös költség 10.000Ft/hó, benne van vízfogyasztás. A lakás állapota kicsit jobb az átlagosnál, de igények szerint felújítandó. Például, ha valaki a konyhát átvinné a hallba, - ez konnyedén megvalósítható, - egy hálószoba kialakítása a konyha helyén kialakítható volna, minimális költségek mellett is. A lakás tájolása délkeleti, napfényes. Mivel a lakás magasan van, csendesnek tekinthető. A belváros forgalmának zaja nem jut el a lakásba. Lokációjában, ez a lakás minden igényes életvitelhez szükséges infrastruktúrához, séta távolságon belül van, közel van. Pár 100 méterre a West End, a Lehel téri piacra az ablakból rálátni. A közelben van az orvosi rendelő is. Tömegközlekedési ellátottságában 200 méterre van a metro állomás, 500 méterre a 4-6-os villamos a Nyugati téren, de bármerre vinné is útja, séta távolságon belül van tömegközlekedési megálló. A lokációjából, és a ház állapotából adódóan, ennek a lakásnak az értéke nem fog csökkeni már. Nagyon kellemes lakás, jó hozamot adó befeketetés. Az ára nagyon mérsékelten irányár - de minden ajánlatot meghallgataok. Érdemes volna látnia! Látnia kellene, és nem csalódna! Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Ha Önnek eladó ingatlanja volna, és megtisztelne bizalmával az értékesítésben, az én jutalékom 1,3%+Áfa. Vannak referenciáim, amelyek arra mutatnak, hogy jó hatékonysággal dolgozom. Megtisztelő számomra, ha bizalmat ad nekem.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
kamra
kaputelefon
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Somogyi László E.V. Kósa-Somogyi László E.V. Az iroda összes hirdetése
+36 70 579 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Somogyi László E.V. Kósa-Somogyi László E.V. Az iroda összes hirdetése
+36 70 579 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY