Kiadó lakás Budapest V. kerület, Szent István körút 100 nm
Kiadó lakás Budapest V. kerület, Szent István körút 100 nm
Kiadó lakás Budapest V. kerület, Szent István körút 100 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7943284
Referenciaszám: 13447
Frissítve: 18 napja

Budapest V. kerület kiadó téglalakás 3+1 fél szobás: 990 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
978 ezer Ft/hó
9 775 Ft/m²
2 500 EUR/hó
25 EUR/m²
100 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Budapest belvárosában, az V. kerületben a Vígszínház, Margit híd, Margit sziget közvetlen közelében, 100 nm-es, 3.5 szobás, 2 fürdőszobás, erkélyes prémium ingatlan kiadó. Az azonnal költözhető apartman az első emeleten található, kilátással a körútra, napfényes, utcai nézettel, teljes berendezéssel, műszaki felszereléssel. Az ingatlan belsőépítész által egyedi design megoldások alkalmazásával átépített belvárosi, nagypolgári, nagy belmagasságú 3.5 szobás (1 nappali, 3 külön bejáratú hálószoba) amerikai konyhás, 2 fürdőszobás, klimatizált, cirkófűtéses lakás. A lakás teljes szerkezeti, esztétikai felújításon esett át (új hang és hőszigetelt nyílászárók, új víz-, gáz- és villamos rendszer, klíma rendszer került beépítésre), mely során kizárólag minőségi anyagokat használtak fel: - prémium kategóriás hidegburkolatok - luxustapéták, - prémium csaptelepek, -bútorok Az épületet a Szent István körút egyik gyöngyszemét 1898-ban Haggenmacher Henrik építette. A ház központi elhelyezkedésével, liftes, gyönyörűen felújított külső és belső terekkel, valamint közlekedés szempontjából is remek megközelíthetőséggel büszkélkedik. A belváros, rengeteg étterem, bár és kávézó séta távolságra található, de ha a természetbe vágyik az ember sem kell sokáig utaznia, a Margit sziget nagyjából tíz perc alatt gyalogosan megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély
bútorozatlan
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Dávid Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Dávid Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY