Eladó telek Göd, Teleki Pál utca 1607 nm
Eladó telek Göd, Teleki Pál utca 1607 nm
Eladó telek Göd, Teleki Pál utca 1607 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7775770
Referenciaszám: TK037626
Frissítve: 16 napja

Göd eladó építési telek 1607 m² telekterületű: 57,9 millió Ft

57,9 millió Ft
36 030 Ft/m²
1607 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 487 Ft
Második évtől
231 065 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Göd kedvelt, kertvárosi részén vált eladóvá egy kitűnő adottságokkal rendelkező 1607m2-es lakóövezeti telek.Beépíthetősége 30%-os, Lke övezet. A telek formája és elhelyezkedése okán tökéletes választás lehet annak, aki nagyobb vagy ikerház építésében gondolkozik.A terület rendezett, felső végében egy 50m2-es, szerkezetileg stabil, de felújítandó épületet találunk és egy tárolóhelyiséget. Előbbi építkezéskor kiváló szolgálatot tehet felvonulási épületként.A telek alsó része tágas, napfényes, a vasúttal párhuzamos kis köves útra nyílik.Közművek közül víz, villany, csatorna a telken belül, gáz pedig a telek előtt, az utcában található.10 perc könnyed sétával minden fontosabb intézmény elérhető, a felsőgödi vasútállomás, a Németh László általános iskola, több élelmiszerbolt és gyógyszertár. Az utca végén már a régi golfpálya terül el, kiváló helyszín szabadtéri programokra. A gödi termálstrand sem több 15 perces sétánál.Ha egy jó lokációjú telket keres, ahol élhető és használható méretű telek tartozhat majd a jövőbeli házhoz, akkor megtalálta!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintácsi Mária Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 20 923 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintácsi Mária Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 20 923 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY