Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 61 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 61 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 61 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7871314
Referenciaszám: H338834
Frissítve: 18 napja

Budapest XIII. kerület eladó panellakás 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
981 967 Ft/m²
61 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
8. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazán különleges lehetőséggel állunk elő, amely megfelel azoknak az igényeknek, akik egy központi elhelyezkedésű, de csendes környéken keresnek otthont családjuk számára. Az eladásra kínált ingatlanunk egy használt, de jó állapotú lakóingatlan, mely Budapest XIII. kerületében, az Angyalföldön található, a Lehel utcában. Az ingatlan alapterülete 61 nm, melyben megtalálható 3 szoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. Az erkély mérete 2 nm, és az ingatlan légkondicionált. A fűtés távfűtésen keresztül történik, egyedi méréssel. A parkolóhely az utcán, közterületen található, és a panoráma gyönyörű. Az ingatlan azonnal költözhető. Az ingatlan lokációja ideális, hiszen a központi elhelyezkedés ellenére csendes környéken található. A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak, és könnyen elérhetőek a fontosabb közlekedési csomópontok. A környék biztonságos, és a környezet csendes és nyugodt. Az ingatlan környezetében számos lehetőség található, mint például bevásárlóközpontok, éttermek, szórakozóhelyek és sportlétesítmények. A környék kellemes sétákra és kirándulásokra is alkalmas. Ha kérdése van az ingatlanról vagy bármilyen egyéb információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink biztonságban érezhetik magukat velünk, és minden kérdésükre választ kaphatnak. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a különleges lehetőséget! Teljes körű ügyintézés: - Ügyvéd - Biztosítás - Hiteltanácsadás - Generálkivitelezés - Teljeskörű ingatlanfelújítás - CSOK, babváró, áfa visszaigénylés - állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
panoráma
erkély
hőszigetelt
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh János B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh János B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY