Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton kívüli terület, Terézváros 102 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton kívüli terület, Terézváros 102 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton kívüli terület, Terézváros 102 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7262363
Referenciaszám: 4146_418
Feltöltve: 16 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 77,9 millió Ft

77,9 millió Ft
763 725 Ft/m²
102 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 086 Ft
Második évtől
308 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, TÁGAS LAKÁS A BELVÁROS SZÍVÉBEN A VI. kerület közkedvelt részén, Terézvárosban kínálom megvételre ezt a CSENDES, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, DUPLAKOMFORTOS 102 m² alapterületű, 4 szobás, erkélyes téglalakást. Az 1909 és 1911 között épült társasházat, ismertebb nevén ROSENFELD HÁZ, a neves műépítészek, Málnai Béla és Haász Gyula tervezték. Az ingatlan 2008-ban TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON esett át, mely magában foglalta a lakás elektromos hálózatának és fűtésrendszerének korszerűsítését, a vízvezetékek cseréjét, valamint esztétikai felújításokat. Az ingatlan fűtéséről (kondenzációs) gázcirkó rendszer gondoskodik. A lakás havi közös költsége mindössze 32.000 Ft, mely magában foglalja a vízfogyasztást, a felújítási alapot, a szemétszállítás valamint a társasház takarítás díját is. Az egyéb közüzemi fogyasztások saját mérőórák által mért fogyasztás alapján fizetendők. Az ingatlan rendezett, karbantartott, LIFTES társasházban található. A pincében TÁROLÓ is az itt lakók rendelkezésére áll. Az egyik szoba saját fürdővel és konyhával rendelkezik, mely a lakástól elkülönülve, egy kényelmes (vendég)lakosztály lehetőségét is magába rejtheti. Az ingatlan több szempontból is NAGYSZERŰ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET kínál, miszerint méretének és jelenlegi elosztásának köszönhetően kiválóan alkalmas akár 2 MODERN és a mai kor igényeit maximálisan kielégíteni képes, LAKÁS kialakítására. A lakás ELHELYEZKEDÉSE KIVÁLÓ, 4 perc sétatávolságon belül elérhető a nívós Andrássy út, az Oktogon valamint a Nyugati pályaudvar is. A közelben minden tömegközlekedési eszköz megtalálható (4-es és a 6-os villamos, M1-es és M3-as metró, továbbá számtalan busz és trolibuszjárat is). Az ÖSSZES BÚTORZAT AZ ÁR RÉSZÉT KÉPEZIK! A lakás kiváló otthona lehet: - több gyermekes családoknak - mindazoknak, akik a nívós és nyugodt miliőt keresik, - azoknak, akik kedvelik a tágas tereket, - a befektetési céllal ingatlant keresőknek, - vagy az ingatlanhasznosítási céllal rendelkezőknek egyaránt. A lakással kapcsolatos további információért, valamint annak megtekintésével kapcsolatban VÁROM HÍVÁSÁT akár hétvégén vagy az esti órákban egyaránt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
bútorozott
lift
riasztó
kaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Roland OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Roland OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY