Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, Akácfa utca 50 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, Akácfa utca 50 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, Akácfa utca 50 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7571563
Frissítve: 1 éve

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
1 038 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 627 Ft
Második évtől
205 562 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erzsébetváros frekventált részén, a megújult Blaha Lujza tér szomszédságában kínálom eladásra ezt az azonnal birtokba vehető, tehermentes ingatlant. Kiváló közlekedése és frekventált elhelyezkedése ellenére mégis élhető környezetben, rendezett társasházban helyezkedik el. Körfolyosós lépcsőházban, lifttel jutunk fel a második emeletre, ahol az ingatlan található. A folyosó végén található kis belépőből nyílik két lakás, melyek saját ráccsal vannak leválasztva. Az ingatlanba belépve az előszobában találjuk magunkat, jobbra nyílik a konyha, mely a folyosóra néző kis ablakon keresztül szellőzik. A szobák tágasak, 16,04 illetve 21,55 m2-esek. Mindkettő az utcára néz, É-K-i tájolásuknak köszönhetően inkább a délelőtti órákban világosak. A kisebbik szobából nyílik a 3 m2-es erkély. Az ingatlan belmagassága 3,02 m. A szobák egymásból nyílnak, de függönnyel leválasztható az egyik szoba, így két külön szobásként is használható. Az előszobában beépített szekrények biztosítanak tárolásra alkalmas helyet. A kádas fürdőszoba is innen nyílik, mely a lichthof-on keresztül szellőzik. Az ingatlan néhány éve esztétikai felújításon esett át, melynek során az eredeti fa nyílászárók és a szobák parkettái is felújításra kerültek. A fűtést egyedi mérővel ellátott radiátorok biztosítják a ház saját hőközpontjából. A közös költség rendkívül kedvező, 7250 Ft. A lakás saját hideg- és melegvízórával rendelkezik. Kedvező adottságai miatt a jelenlegi energiaárak kedvezményes kvótáin belül maradhat a fogyasztás! A környék kiváló ellátottsága miatt elsősorban befektetőknek, első lakásvásárlóknak ajánlom, de akár ügyvédi irodaként is funkcionálhat. A házban az SZMSZ nem engedélyezi a rövidtávú (Airbnb) lakáskiadást, de remek adottságai és frekventált elhelyezkedése miatt hosszú távra könnyen kiadható. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, ne maradjon le róla, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ördögh Anita Ördögh Anita Az iroda összes hirdetése
+36 70 466 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ördögh Anita Ördögh Anita Az iroda összes hirdetése
+36 70 466 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY