Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, Dob utca 107 69 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, Dob utca 107 69 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, Dob utca 107 69 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8028426
Frissítve: 16 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
1 231 884 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó ez a lenyűgöző, 3 szobás, 69 m²-es lakást a Dob utca 107-ben! Budapesti ingatlant beszámítunk és csere is érdekel! A lakás 1. emeleti, kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, utcára néző ablakokkal és egyedi méréses házközponti fűtéssel. 2010-ben épült, így a legfrissebb szabványoknak megfelelően készült. Engedélyezett az Airbnb használata a társasházban, így rövid távú kiadás tekintetében is, kiváló befektetési lehetőség! Ezek mellett, alkalmas lehet fiatal pároknak, de akár irodaként is hasznosítható. Ne hagyja ki ezt a ritka alkalmat, hogy részesüljön Budapest vibráló életében és a lakáskiadás által nyújtott jövedelemforrásban! A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, rengeteg nevezetesség, szolgáltatás és szórakozási lehetőség található a közelben. A Városliget csupán rövid sétára van, ideális hely piknikezésre vagy kulturális rendezvények látogatására, a Gozsdu udvar 15perc sétatávolságra található, ahol számtalan szórakozóhely közül választhatunk. A környék kávézói, éttermei és üzletei pedig garantálják, hogy mindig van valami újat felfedezni és kipróbálni. A közlekedés kiváló, így könnyen eljuthatunk a város bármely pontjára. Ez a lakás ideális választás mind az életstílus, mind a befektetés szempontjából! English description For sale directly from the owner, this stunning, 3-bedroom, 69 m² apartment located at 107 Dob Street! We accept Budapest properties and are open to exchanges! The apartment is situated on the 1st floor, boasting excellent location, street-facing windows, and individually metered central heating. Built in 2010, it adheres to the latest standards. Airbnb usage is permitted in the condominium, offering excellent investment potential! Don't miss out on this rare opportunity to immerse yourself in the vibrant life of Budapest and capitalize on the income potential of apartment rentals! The area benefits from excellent infrastructure, with numerous landmarks, services, and entertainment options nearby. The City Park is just a short walk away, providing an ideal spot for picnics or cultural event visits. The neighborhood's cafes, restaurants, and shops ensure there's always something new to discover and try out. Transportation is excellent, providing easy access to various parts of the city. This apartment is an ideal choice both for lifestyle and investment purposes! Chinese description 这套令人惊叹的、3卧室、69平方米的公寓直接从业主处出售,位于多伯街107号! 我们接受布达佩斯的物业,并且愿意进行交换! 该公寓位于一楼,拥有优越的位置,面向街道的窗户和独立计量的中央供暖。 2010年建成,符合最新标准。 该公寓允许在公寓楼内使用Airbnb,具有出色的投资潜力! 不要错过这个难得的机会,沉浸在布达佩斯充满活力的生活中,并充分利用公寓出租的收入潜力! 该地区拥有优越的基础设施,附近有许多地标、服务和娱乐选择。市立公园距离仅几步之遥,提供野餐或参加文化活动的理想场所。该社区的咖啡馆、餐馆和商店确保总有新的事物可以发现和尝试。 交通便利,轻松前往城市的各个地方。 这套公寓是生活方式和投资的理想选择!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
lift
kaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
InstaBuy.hu InstaBuy.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 377 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
InstaBuy.hu InstaBuy.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 377 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY